En helt vanlig måndag, eller?






Idag var jag åter tillbaka på jobbet, men mina nya sillisar som hjälp. Visst känns det bättre men det gör fortfarande ont i min stackars häl.
Men jag klarade av det bra tycker jag, Även fast jag såg ltie smårolig ut när jag skuttade runt i butiken:) Men det bjuder jag på:)

Fredrik kom in på jobbet idag med min två t-shirts ifrån Lager 157 som han hade vart på under lördagn:) Schysst!
Sitter kanonbra på!
Sjukt snyggt med en kofta till!
Även här ganska kassa bilder dock. Blev lite snabbt nu!

Shopping med Elin!




(ganska kassa bilder men de får duga!, Och tyvärr glömde ja helt bort och ta lite kort ifrån heldagen med elin på stan)


I lördags blev det en heldag med Elin som var på besök ifrån mina gamla hemtrakter:)
Så himla kul och träffa henne. Hon är en sån vän som man inte behöver träffa varje dag eller ringa varje vecka. Vi fortsätter där vi slutade när vi sågs sist utan att det känns konstig. Även fast man skulle vilja umgås mer!
Vi träffades iaf inne i stan och gick direkt och tog en fika för att uppdatera varann men lite nytt skvaller och annat som hänt sen sist. När kaffet var slut och morotskakan uppäten gick ut för att göra stan och sätta lite på fart på lönen:)

Jag hittade precis allt det jag sökte utan att ens prova något.
Det blev:
Ett par jeans ifrån Weekday
En långärmad t-shirt ifrån Carlings
Tre nya partystrumpor ifrån Design Only (DO)
Två linnen ifrån H&M
Har även beställt en benvit grovstickad tröja ifrån MQ som snart kommer på posten.

Och Elin hittade det hon ville ha också. Bla en jacka och ett par skor mm:)

Vi tog också ett uppehåll när benen ville vila och våra magar var hunriga. Då gick vi och matades oss med Sushi.
Har aldrig käkat detta innan. Men det var över mina förväntnignar. Sjukt gott! Kommer absolut att käka det igen.

När klockan närmade sig fem tiden satte vi oss på ett fik i nordstan och drack kaffe igen och inväntade Alexandra.

Sedan åkte jag hem till mig för att tagga och fixa iordning mig för kvällens förfest och utgång. Dock inväntar jag bilderna ifrån kvällen. Men enligt en säker källa ska jag få dom imon eftermiddag!


8 gånger what?





Här går jag upp 8:00 en lördag morgon för att hinna tvätta all min tvätt. När jag väl kommer ut till tvättstugans genom designade helvete till inloggningsapparat. Då säger den att jag tvättat 8gånger denna månaden? What??? det har jag inte alls. Men in kom jag inte! Så fick snällt och med en sur min gå tillbaka till min lägenhet med den smutsiga tvätten och vänta tills den 30:e då jag tydligen är välkommen igen. Helt sjukt! Har ju inte ens tvättat 8gånger denna månaden.
Så på måndag ska jag ringa Herr hyrsvärd så får han allt ta och fixa detta! Helt sjukt ju! Vi lever ju för fan i 2010-talet eller?
Ska vi införa matkunponger också kanske?

-Nej tyvärr Rickard. Du har redan köpt bröd två gånger denna månaden. Din ranson är slut för denna månaden!
Allvarligt talat?!!!

Och här betalar man snällt hyran varje månad mm!
Krig kommer det bli på månad! Mohahaha. Herr tvättstugan vet inte vem han muckar gräl med alltså!

Tur är väl att man fått lön nu så idag blir det Stor-Stor shopping med Elin som är besök ifrån landet:)
Det snackas även att vi ska käka Suschi. Läskigt värre rå fisk??
Buuuuh! Den trenden har jag inte fasnat för. Men vem vet, jag ska ge Elin en chans att övertala mig:)

Nu är kaffet klart!
Ciao!

Jag ser vitt???




Det är löningshelg och jag och Fredrik sitter och har gjort fruksallad och köpt chips och kollar på idol!
En fredag?
Lönefredag?
Alla är ju ute!!!

Men så sjukt gött det var att inte gå ut i ösregnet och slira runt på Avenyn för en gång skull! Och ännu skönare kommer det bli imon när jag vaknar och inser att jag inte är bakfull utan mer fit for figth:)
Gött e de!

Gonatt och Ciao!

Jag har skaffat Sillisar!





Japp, jag kunde inte hålla mig. Jag var bara tvungen att följa trenden som många andra och skaffa sillisar. Dock inte till brösten utan till fötterna:)

Iförr går fick jag sinnessjukt ont i ena hälen. Kunde knappt gå på jobbet så jag hoppade runt som en annan haltalotta. Och igår var jag hemma ifrån jobbet för att kolla upp detta och det visade sig att jag tydligen fått en hälsporre i höger häl. Och detta pga att jag användt converse-skor på jobbet där vi har betonggolv. Kanske idiotiskt när man tänker på det. Men nu har jag fått mitt straff och lärt mig en läxa.

Och mina hälar har fått varansin ny vän. Sillis 1 och Sillis 2:) Och dom trivs redan bra ihop och känner verkligen skillnad. Även Voltaren gelé som lindrar smärtan får mina hälar att ropa av glädje:)

Så det är bara att gägga på med detta för det funkar verkligen och hoppas att jag på måndag åter kan jobba som vanligt:)

Nu ska jag försöka röja lite här hemma. Och sedan gå och handla hem massa mat. Det är ju löning idag! Så nu gäller det att hamstra på sig i kyl och frys!

Gillar inte vara hemma och vara "sjuk" när man inte är sjuk på det sättet. utan att man har ont i foten. Men går det inte så går det inte. Bara att gilla läget:)

Ciao!

Kräftskiva!




min mamma var fotograf denna kvällen vilket syns på bilderna:) haha


Igår kväll var det kräftskiva hos morfar. Så himla mysigt och kul och träffa alla igen. Det blev först en lax/mussel/räk soppa som morfar hade gjort. Supergod!
Efter det åkte hattarna på och kräfterna fram. Smarrigt värre!

Sen blev det några öl och några glas vin mm. Och massa prat:)
Riktigt skoj!

Nu ska jag och mamma upp till A6 och kolla runt lite. Ikväll blir det att ta tåget hem till GBG igen. En helg går verkligen så himla fort. Fattar inte vart all tid tar vägen?

Men först blir det visst fika hör jag nu!

Ciao!

Smack! Vilken jävla smäll!




Pang, Smack, krasch!!!

Vilken smäll, mitt huvud slår i ena dörrlisten, pappa bromsar. Jag slänger upp dörren och går ut. Vi står mitt i en rondell och har precis krockat. Både jag och pappa mår bra. Även dom som körde på oss mår bra. Men bilarna mådde mindre bra. Det var helt skummigt på vägen eftersom all spolarvätska hade åkt ut av smällen och det är stora vita repor ifrån den vita volvon som körde på oss, plus att hela framlycktan och en bra bit i i motorn är helt intryckt. Tur att den träffade där och inte på min dörr. Då hade jag haft mina knäskålar uppe i käften.

Vi åkte in på en mindre väg där vi kollade över skadorna och jag ringde efter mamma och Fredrik som måste hämta oss. Pappa och den andra föraren gjorde upp och ska ses imon och kolla med försäkringsbolagen mm hur det ska lösa detta. Stackars killen som körde på oss. Detta var bara en olycka. Det kan hända alla. Men hans körkort kommer ryka plus all ersättning vi ska ha för våran bil "Pappas ögonsten". Tråkigt men sånt händer.

Huvudsaken är ju att det bara bilarna som blev förstörda och inte vi. Men det är ändå sjukt läskigt när det väl händer för det går på bara nån sekund så kan hela livet vända!

Mitt tips! Lev i nuet och njut!

Ciao!

Lite stress blir de...




Hej kära läsare!

Nu har jag precis sagt hejdå till Alexandra som varit här på lite käk. Nu ska jag börja sortera upp all tvätt som jag nytvättat och sedan packa ner det som kommer behövas i helgen. Jag ska nämligen hem en sväng då morfar ska ha kräftskiva på lördag kväll. Ska bli redigt mysigt och skoj och träffa kära släckten igen:)


Imon blir det dock en stressig dag. Ska gå upp med tuppen och sedan ta mig till jobbet. Efter jobbet ska jag in till Nordstan och försöka hinna rösta eller jag msåte hinna rösta. Hoppas det inte är nån större kö som det vart hela denna veckan. Finns inget värre än att köa...
Sedan ska jag som sagt hoppa på tåget till kära Bankeryd och bli lite ompysslad hemma hos familjen!

Men hoppas ni får en kanon helg så hörs vi på måndag igen.

Ciao!

Stort Grattis!




Fick ett samtal av min kära mor igår om att min lille-bror Fredrik gått och fått jobb. En heltids tjänst på Atteviks Jkpg´s störta bilverkstad/bilsäljare). Men det skönaste schemat man kan tänka sig.
Måndag-Fredag 11-18 Lördag 10-15, Helt sjukt juh! Vem vill inte jobba dessa tider?
Men grymt kul för honom iaf. Man blir allt lite stolt över honom måste jag erkänna!

Lycka till nu Broschhhhhhan! Och se nu till att flytta hemifrån så jag kan sätta tänderna i din lägenhet sen:) Har ju fått äran att fixa till den när den väl dyker upp:)

Ciao!

Mysväder!




Klockan var lite över tio och jag vaknade av att regnet smattrade mot fönsteruttorna. Visst är det mysigt att både ha sovmorgon och vakna till höstregn. Jag gillar det på något sätt. Idag hade det inte vart fel att bara vart ledig och kollat film och myst i soffan med B&J glass i handen och haft min stora goa filt omkring mig. Men men plikten kallar och nu är det dags för att göra sig iordning för en dag på jobbet:)
Rinde btw till västtrafik nyss och dom förstod mig men eftersom jag inte har något kvitto kan dom ej hjälpa mig med detta och jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och betla boten och ta lite lärdom av det hela. Även fast det svider nått enormt inombords. That´s life!

Nu ropar duschen på mig.
Hörs ikväll!
Ciao!

Böta 1200kr??? Go to hell Västtrafik!!!



Vaknade imorse på med ett stort leende på läpparna. Dock skulle detta leende snart försvinna.

Sätter mig på bussen och vid nästa hållplats är det razzia med 20st biljettkontrollanter som ser ut som en insats stryka ifrån nått krigsland. Nästintill fullt beväpnade. Helt sinnesjukt!
Dom går igenom hela bussen och spärrar alla nödutgångar mm. När det väl är min tur visar jag stolt fram mitt månadskort som jag köpte när jag fick lön. Han lånar det och säger att det inte är aktiverat?! Va? säger jag och undrar vad han menar. Då ber han mig folja med ut och nästintill håller i mig för att jag ev inte ska kunna springa ifrån dom. Men varför skulle jag göra de? jag ahr ju ett kort som fungerar och som är laddat.
Trodde jag ja!
Såhär fungerar det tydligen! När man laddat på sitt nya månadskort måste man själv aktivera det genom att blippa de i de blåa sakerna som finns vid alla ingångar. Inte visste jag de? Jag trodde dom bara ville att man skulle ge dom deras statistk genom detta. Och det är ju sant det också. Men men hur som helst. Jag förklarade för honom att jag aldrig hade aktiverat mitt kort själv innan och att de alltid brukar göra det när jag köper det på centralstationen. Men då slog det mig att jag köpte det på pressbyrån sist. FANFANFAN! Jaha vad händer nu?
Jo du får en böteslapp på 1200kr...Öhh okej tänkte jag och förklarade ännu en gång att jag inte visste om detta. Men han sket fullständigt i vad jag sa. Han ville se mitt kortkvitto som man alltid får när man köper ett nytt. Visst tänkte jag och kollade igenom min plånbok. Och visade honom det enda kvittot jag hade. Och då är det ju självklart förra månadens kvitto. FANFANFAN!!! Ännu mera pinsamt. Då slår det mig att jag köpte det kontant och inne på pressbyrån innan jag skulle på förest förra lönehelgen.
Och jag måste har slängt det av misstag....
Han trodde ju då vilket jag kan förstå att jag hade gjort en fuling och försökt tjuvåka en månad. Men men! Allvarligt talat! Sån är inte jag! Tyvärr!
Men han sket ännu en gång i vad jag sa och jag kan på ett sätt förstå honom. Många som gör detta kan jag tänka mig nu i efterhand. Men jag har ju ändå betalt men glömt bort och aktivera korthelvetet! Ganska sjukt att jag inte fått denna info innan efter mer än 4år som boende i GBG!
Men men jag ska ringa till kundtjänst imon coh förklara läget och håll tummarna för mig att de kan hjälpa mig ur detta! 1200kr är fan skitmöe pengar. Och visst hade jag inte haft nått kort eller skitit i att köpa ett nytt. Fine då hade jag fått ta denna smällen. Men nu ska jag alltså böta 1200kr för att jag glömt lägga de framför den lilla blå djävlen vid ingångarna. Jag hoppas ni hänger med hur detta känns!

HELT SJUKT!!!

Önska mig lycka till imon!!

Dagen har annars vart kanon:)

Ciao!!!

Söndagsmys!




Igår kväll blev jag hembjuden till Favorit Alexandra på lite mat och fimmys. Hon bjöd på sin berömda tacopaj och sedan blev det äppelpaj och vaniljglass. Riktigt gott!

Vi kollade på filmen "The box". Jag gillade den! Ganska sjuk film men ändå spännande och vi hoppade till ett antal gånger i soffan av plötslig rädsla allihop haha.
Dock var det ett skumt slut.

Nu är det måndag morgon och "Vakna med the vocie" är på tvn och kaffekoppen måste fyllas på igen. Idag blir det jobb fram till sex sedan hade jag tänkt ta mig till gymmet men får nog vänta med detta då jag åkt på en mild förkylning. Så jag får åka hem och mysa istället.

Vi hörs ikväll!
Ciao!

Kung på natten!






Nu känns det som huvudet fortfarande ligger kvar på dnsgolvet ifrån igår. DUNK-DUNK-DUNK!!!

Men en dusch och man är fit for figth igen:) Kung på natten - Kung på dagen!

Utgången igår var riktigt skoj. Först var vi hemma hos Bengt i Linné och förfestade och drog sedan till Beebar och drack billig öl och käkade klubbor. Efter det bar det av till Gretas för att röra på fläsket. För en gång skull var det sjukt bra musik och fullt med härliga människor överallt. Stämmningen var verkligen på topp!
En grymt lyckad kväll helt enkelt!

Nu ska jag föröska ta tag i mitt liv igen. Hörs senare
Ciao!

Nu kör vi!



Ett stort badkar, massa bubblor och en kall öl. Kan man förbereda sig bättre för en kväll på något av stans uteställen? tror nog inte det. kanske lite ryggmassage men vafan. Man kan inte få allt.
När jag vaknade imorse hade jag redigt ont i halsen och kände mig allmänt trött. Tror det beror på att jag har så mycket tankar och funderingar och önskningar och planer i huvudet just nu. Att jag har svårt att slappna av och njuta av stunden. 
Men nu känns det verkligen bättre.
Ikväll är det dags för en lite mer fartfylld kväll än det var förra helgen. Jag och några polare ska först på förfest i Linné för att sedan bege oss vidare in till Beebar och efter det blir det nog en sväng till Gretas också. Nu var det jättelängesen jag var där så det ska verkligen bli skoj:)

Ska ta med kameran idag och ta lite kort även fast jag hatar att ta med den och hellre använder mobilkameran.

Ne nu måste jag röja lite här hemma innan jag börjar göra mig iordning.

1-2-3 Fanta och Rosé.....

Hoppas ni läasre får en kanonkväll ni också!
Ciao!

LEDIG!!!

Så här kände jag idag på jobbet nån timme innan jag gick hem!


Vinter jacka?




Vad ska man ha för vinterjacka iår tros?
Jag har dock redan bestämt mig. Det kommer bli en Canada Goose jacka såklart! Men smakar det så kostar de!
Men en ska jag iaf skaffa mig! Hatar att frysa!
Måste bara hitta någon butik som säljer dessa? någon som vet?

Lite nya godingar på Spotify





Klicka på länken nedanför:)
Höstnytt

Vilken myshelg!



I fredags efter jobbet blev det after work med Fredrik och Patrik och några till på Bee bar. Riktigt skoj! (bilder kommer)
I lördags var det jobb som gällde, dock var det lungt så tiden gick inte fort kan jag säga. Men när jag äntligen slutade mötte jag upp Alexandra och vi åkte och handlade och gjorde kanongod mat och kollade på film hela kvällen och gottade i oss massa onyttigheter.

Idag har jag storstädat hela lägenheten så nu ligger allt där det ska ligga och allt är fräsch.
Så nu blir det chill resten av kvällen!


I like it alot!





Kom precis hem ifrån frissan nu och är grymt nöjd!
Lite färg i detta och de blir kalas!
Jag sparade längderna uppe på huvvet och nästintill rakade mig på sidorna. Grymt snyggt och fräscht och framför allt smidigt.
kan verkligen rekomendera Malin på Klippcenter på kungsgatan i Göteborg. Hon är grym!

RSS 2.0