Lite Shopping!





Igår var jag inne i stan med Filippa och kollade fter kläder tills på lördag. Men fy fan va svårt det är. Finns inte ett skit!
Visst finns det kläder men vill du ha på dej en rutg påse till skjorta? njaa inte jag iaf. Och när man väl hittar en som sitter bra och kollar på prislappen blir man livrädd och sprnger därifrån direkt. Hatar sånt!

Men lite shoppng blev det iaf, dock inget jag kan ha på lördag. Får leta mer idag under lunchen.

Men hittade ett par blåa tygskor ifrån Zara 279kr och en t-shirt ifrån Wesc som jag gillade stort.

Sedan var jag och klippte mig också och blev jättenöjd, måste bara färga håret så det blir mörkare för nu är det råttfärgat igen.

Roligast var nog när vi skulle fika och gick in på ett fik, kommer inte ihåg var det hette men det var iaf nyöppning med  massa folk och billigt fika och så hade de en kille som sjöng live. Grymt duktig och det var en härlig innestads känsla på fiket. Och så fick man med sig en goodiebag med tre olika smoohis och några nybakade muffins. Sånt gillar jag:)

Nu är det snart dags att bege sig in i duschen och göra sig iordning för en jobbar dag och efter jobbet blir det ett gymbesök som jag verkligen sett framemot:)

Ikväll får ni se hur frillan blev!

Hörs ikväll!

Diggi-listan!








Ledig!


Idag är det äntligen onsdag och jag är ledig, men inte ledig ledig, utan dagen är som vanligt fullt uppbokad med saker som ska göras och folk som ska träffas, men jag klagar inte. Gillar när det händer saker.

Nu ringde Filippa även kallad "Fabiola, Sibylla" haha, vi ska käka frukost hemma hos mig nu snart sedan ska vi dra till stan och leta kläder till mig som jag ska ha på lördag då Alexandra ska ha sin inflyttningsfest:)

Klockan fyra ska jag vara hos frisören. Äntligen måste jag säga! Ser ut som en svamp i håret. Nu är det så långt och stort och fluffigt så jag får panik. Men snart är det över. Måste färga det nån dag i veckan också.

Efter detta ska jag träffa min kära vän Rikard och laga lite mat och umgås med honom. ängesen jag såg den grabben nu så det ska bli skoj.

Ska även försöka om tiden finns att hnna med ett gymbesök. har blivit så sjukt dålig på detta nu. Hinner inte med det och de går mig på nerverna. Tycker det är skitskoj att träna men i min vardag för tillfället så finns det ingen tid till detta. Måste nog sätta mig och planera detta mycket bättre. Saknar det som fan!

Ne nu måste jag röja lite här innan Flippflopp kommer och hänger på låset.

Men vi hörs!
Pussar och kramar!

Dags att ta sig i kragen!


Nu var det några dagar eller ganska många dagar då jag inte uppdaterat bloggen. Det har inte hänt så jättemycket så har inte haft nån lust att skriva något. har mest jobbat och vart lite sjuk och sedan var det lite festande i lördags mm. Så inget konstigt alls!

Förra veckan var det galet mycket jobb måste jag säga. men men pengar är ju aldrig fel det heller så bara att gilla läget!

God Morgon Göteborg!



Igår låg jag och solade nästan hela dagen. Kanon gött!
Och solen tar nu känner man och jag klagar inte.

På kvällen åkt ejag hem till Filippa och vi åkte och köpte mat till våran thao rätt vi skulle göra. Den blev änna smarrig den kan jag lova. Något stark kanske.

Nu har jag precis kommit hem och ska diska lite innan jag ska jag ska dra mig till jobbet.

Hörs ikväll!

Inköp!



Igår åkte jag till Europa möbler på Bäckebol och köpte dessa lycktor till min balkong!
Blev grymt nöjd!
Så ikväll ska jag tända ljus i dom. Kommer bli kanonmysigt!

Dagens Outfite!


Kände att det var dags för en dagens outfite nu.
Såhär blev de:)

Jeans ifrån MQ 599kr
Skjorta ifrån Diesel 799kr
Armband Privat

Inget konstigt alls!


Idag har jag jobbat hela långa dagen fram till sex på kvällen. Efter det tog jag snabbt bussen hem till mig för att hinna njuta av den underbara vårsolen sista timmen innan den går ner. Och tro mig, jag hann:)
Så himla mysigt!

Sedan har jag bara gjort lite käk och kollat på Holly wood fruar och myst i soffan!

Det blir tidigt i säng ikväll för imon ska jag upp med tuppen vid sju och åka in till gymmet vid åtta. Börjar nämligen inte jobba förens vid 13:00, så tänkte utnyttja tiden lite bättre än att sova bort den:) Wish me luck!


bara älskar denna parodin!
INGET KONSTIGT ALLS!

Våren är här!

Äntligen har våren kommit till Göteborg med stormsteg.

idag har jag med tillhörande familj vart inne i stan och slirat runt i butikerna. Min bror hittade ett par chinos och en skjorta. Så han blev nöjd!
Mamma och pappa hittade dock inget.

Vi satte oss på ett café uppe vid koppamärran vid kungsbotorget och drack kaffe och fikade ute i det härliga vädret och bara njöt.Så himla mysigt!

Sedan åkte vi hem och mamma gjorde lite käk och nu har dom åkt hem för denna gången.

Helgen i korthet har varit kanonmysig och jag blev superglad för mina nya balkong! Den är så fin nu:)

Myskväll!





Igår kväll käkade vi kanongod mat hemma hos mig och bara hade det mysigt i soffan och kollade på film.

Och jag lyckades få till två bra bilder iaf:)

A Spring Touch!




Igår kom mina föräldrar och min bror och min hund på besök ifrån Jönköping. Vi käkade räkor med vitlöksbröd och drack vin. Kanonmysigt!

Och gissa vad de små filurerna hade med sig som present?:)
Jo de hade vart på Ikea innan och köpt med massa plattor till mitt balkonggolv. Jag blev riktgit överaskad och kanonglad! Snälla föräldrar finns nog inte.

Så idag har pappa och min bror lagt dit de och fixat hela förmiddagen. Sedan åkte vi till stan och fixade sten och blommor och bord med stolar.

Blev kanonfint! Är så nöjd och tacksam:) Bilderna visar från böjan till slut:) Dock ska jag köpa till lite mer sten där vi pelaren.

Ikväll ska vi käkade lite god mat och kolla på film. Familjemys på hög nivå:)

Välkomna!



Hjärtligt välkomna till min nya blogg!

Kände att det var dags att få lite mer struktur på hela bloggen och har därför skapat en ny blogg:)

Hoppas ni kommer gilla den!

Jag kommer uppdatera oftare på denna, det kan jag lova.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0