@ Park lane!






I fredags efter jobbet stressade jag hem och käkade lite och gjorde mig iordning. Eefter det tog jag bussen in till stan igen och mötte upp Patrik och Fredrik och vi tog vagnen till Svinglen. Där gick vi hem till Pelle och Nico och förfestade med lite annat folk som också var där.

Efter tolv tog vi oss till Avenyn och gick till Park lane och köade nog en timme minst.
Och gissa vem som gick i skit och inte vilket skit som helst utan hästskit! På avenyn? Hur lyckas man med detta?

Kvällen var kanonkul.

Smygtitt!




Här kommer en lite smygtitt på jag kommer göra till halloween! Är sjukt nöjd!
Och det kommer bli mycket av detta:P

nu ska jag börja med käderna jag ska ha på lördag!

Tacomyskväll / Beebar!




Igår kom mina käraste vänner hit på tacos. Det var Patrik, Alexandra och Fredrik. Vi käkade och spelade spel och bara myste samtidigt som antalet glas vin/drinkar blev fler och fler. Musiken gick ifrån lugn mysmusik till mer party och stämmningen bara ökade i kvalité:)
Senare på kvällen åkte vi in till Beebar och tog några öl och shots och jag mötte upp Linus och Emma ifrån Linköping som var i stan. Skitkul och träffa dom.

Dock är denna morgon inte lika kul. Huvudet dunkar som aldrig förr. Den där jävla samboka-bajlise shoten skulle jag hoppat över nu känner jag.
Väl på bussen hem mådde jag inte bra alls och fick hoppa av på backaplan och fick för att jag skulle gå hem då det snurrade redigt i skallen på mig. Att jag ALDRIG lär mig att säga nej tack till gratis dricka. Så jag gick hem. haha, helt galet. Såg ut som en dränkt katt när jag kom. Frusen och blöt kröp jag ner i den stora varma sängen och somnade efter en stund illamående.

Ne nu måste jag röja här hemma och käka lite frulle och ta en varm dusch och bli människa igen. Det här går inte.

Men kul var de:)

Höst!




Visst är det något magiskt med hösten ändå! Trots allt regn och rusk. Det är kallt och jävligt på morgonen när man ska till jobbet. Den stora svarta halsduken gör att det ändå känns mysigt. Man tar på sig stora tjocka tröjor. Tänder massa ljus inne och njuter av en kopp varm chocklad.
Jag kan bara säga att jag har någon slags hat kärlek till hösten. Det blir liksom plus minus noll.

Dags att ta tag i dagen!



Nu är klockan snart halv åtta och ja ska väcka Elin som sover i soffan. en måste jag fixa matlådor. Undra vad det blir för gott idag? hmm:)

Längtar tills jag kommer hem ikväll. det blir minst ett glas vitt kan jag lova!

Ciao!

Liten update ifrån förra lördagskvällen!






Denna helgen kommer bli en lugn och skön helg hoppas jag, med massor av sömn. men ska även träna eftersom jag inte kunnat göra det under denna veckan. Ska blis å skönt.
Sen vet jag inte alls vad som händer:) Det ryktas om spelkväll på lördag. Vem vet?:)
Vi får väl se.

Här kommer några få bilder som jag tog förra helgen när jag och Fredrik förfestade hemma hos mig drinkar i väntan på att Patrik skulle dyka upp. Det blev verkligen en lyckad utgång måste jag säga:)
Dock blev det väldigt få bilder. Men Fredrik ville se dom få jag tog iaf:)
Kolla in hans nya tatoooo, grymt fin! Blev redigt sugen själv nu kan jag säga. Biffa Biffa på gymmet mera bara sen jävlar!


Äntligen Fredag!






Vilken vecka det har varit, jobba hela dagarna och sedan chill på kvällarna.
Idag är det Elins sista dag som prao på mitt jobb så igår bakade vi kladdkaka som vi ska ta med till morgonfikat snart.

Fy fasen vad kallt det har bilvit, redigt höstmörkskit väder alltså.
Man vill bara ligga kvar i sängen, känner mig konstant trött, slö och omotiverad.
Men nu är det bara ett arbetspass kvar sedan går jag på ledig helg vilket jag verkligen ser framemot.

Update i gaderoben!





Blue print, stickad kofta 699kr








Blue print skjorta 499kr

Köpte även en annan tröja med lappar på armbågarna, men den var ingen hit på tyvärr så den ska jag lämna tillbaka imon. Och förhoppningsvis hitta nått annat:)


Work it babe!




Hej och hå så det går!

Nu har jag och Elin precis kommit hem ifrån jobbet:) Det går kanonbra och hon sköter sig utmärkt:) Då blir man stolt!

Efter jobbet idag gick vi på stan en sväng och jag köpte lite nya kläder ifrån jobbet.
Det blev en vit grovstickad kofta och en rutig höst skjorta båda två ifrån Blue print. Och Elin hittade en stickad tröja ifrån Bik bok och lite smycken. Grymt snyggt!

Så imon kommer vi glänsa i butiken med reastart och allt.

Vi beställde också pizza när vi kom hem ifrån www.onlinepizza.se
Det tog bara 15minuter sedan ringde det på dörren och där stod pizzabagarn med våra pizzor. Fint! Sånt gillar jag. Lite romeservice:)

Nu blir det chill i soffan.


Besök hela veckan!



Imorse kom min kusin Elin hit då hon ska praktisera på mitt jobb denna veckan:)
Ska bli jättekul!
Nu ska vi gå och hyra film:)


Textord på vägg!




Bilder lånade ifrån google.se


Sitter och googlar efter nån snygg text/texter som man klistar upp på väggen.
Finns massor av hemsidor!
Och det är så sjukt snyggt!
Men vad ska man skriva???


Onsdagsmys!




Onsdagen börjde inte bra alls med massa strul mm. Men när jag väl hade kommit till gymmet så löste sig allt. Jag fick avreagera mig ordentligt:)

Efter gymmet gick jag och solade och tog sedan bussen hem och gjorde en jättegod pastasås.
Sedan blev det matkoma nån timme, fattar inte att lilla jag kan få i mig så mycke mat alltså. Helt sinnesjukt! Och det syns ju inte på mig heller. Jag måste ha världens bästa ämnesomsättning.

Vid fem tiden tog jag bussen in till stan och mötte upp den något förkylda Alexandra och vi åkte till Majorna och käkade tapas på Manána. Det så himla mysigt där! Mysfaktorn är verkligen hög!

Dagen blev lyckad tillslut ändå!

Söndag!


pappa ligger och slöar:)



Idag är det alltså söndag. Imorse efter frukosten gick jag och mamma en långrunda med Favorit hunden Chaplin. Och som vanligt gick vi lite smått vilse när vi tre "tror" att vi vet vart vi ska gå haha. Men vi kom tillslut ändå.
Hösten är ganska mysig ändå.

Trädens löv får härliga färger och det biter till lite i näsan när man kommer ut. Den stora svarta halsduken värmer gott.

Pappa och Fredrik tvättade den nya bilen och gjorde den ännu finare. Sedan blev det middag och efterätt.
Det blev potatis och torskgratäng med pepparrotsås och sedan blåbärspaj och vaniljvisp och så självklart kaffe.
Vad är det mammor och deras kungliga talanger i köket?

Efter detta åkte dom hemåt till Jönköping igen och jag var redigt trött så sov några timmar.
Sedan har jag bara tagit det lungt i soffan och myst.
Snart är det läggdags för imon är det jobb som väntar igen och efter det blir det gymmet!

Nattinatti!

Skaldjur är aldrig fel!






På lördags kvällen firade vi till det lite med räkor, vitlöksbröd och varsin havskräfta. Dock ångrade vi oss ordentligt när vi insåg att vi hade velat haft fler havskräftor och skippat räkorna.
Men är man Smålänning så är man. Man lär så länge man lever:)
Men men next time...:)

Det var iaf jättemysigt även denna kväll med gott sällskap, god mat och många skratt.

Stan mm...






Klockan var halv åtta på morgonen och mamma och pappa var redan vakna med varsin stor kaffekopp i handen. Då var det bara slå upp det små blå ögonen och vakna till liv. Men min bror Fredrik hade lite svårare för detta och fick hjälpa honom lite på traven att vakna genom att slänga kuddar på honom. Som jag alltid gjorde när jag bodde hemma. Syskonkärlek tror jag det kallas:)

Vid frukostbordet bestämde sig mamma och jag för att göra stan och shoppa lite. Och Fredrik och pappa skulle kolla efter en ny bil eftersom pappa och jag blev påkörde med hans bil sist jag var hemma.

Pappa hittade självklart en bil en snygg sådan också:) Dock kommer jag inte ihåg var det var för någon - Jag och bilar hehe.

Så fort jag och mamma kom in till stan fick hon för sig att hon ville hitta en skinnjacka. (eftersom "ALLA" på stan hade en) så då gick på jakt efter en sådan till henne och hittade en jättefin:)
Sedan mötte vi upp Fredrik och pappa som var nästintill panikslagna inne i nordstan av allt folk och vi gick och käkade flygande jacob på en resturang. Jättemysigt:)
Vi hittde även Laila Bagge inne på åhléns. Shit var kort hon är och tuttarna var upptryckta precis under hakan. Herregud! Kärring!

Sedan åkte pappa och Fidde hem och jag och mamma kollade vidare efternya inköp. Mamma hittade en ny kökskniv och en ängel i silver. Själv hittade jag inget. Jag har blivit snål tror jag. Eller sparsam kanske man ska säga. Men men mysigt hade vi iaf:)

Eller vänta lite nu. Haha! Jag köpte 4st havskräftor för 170kr. Svindyrt! Eller kanske inte. Dom var ju galet goda! och lätt värda sina pengar.



Ett telefonsamtal!






I fredags när jag jobbade fick jag ett telefonsamtal av min kära mamma som ringde till mitt jobb och berättade en roliga nyheten att dom satt i bilen hem till mig just nu. Och jag som hade tänkt ha en lugn och en något ensam helg eftersom alla mina vänner var bortresta just denna helgen. Så jag blev kanonglad:)

När jag väl hade lagt på luren då det kom kunder till kassan fick jag lite smått panik. Det såg ut som en bomb hemma. Massa disk, kläder överallt, kylskåpet ekade och marsvinsburen var inte nystädad.
Så fort klockan slog 18:00 stämplade jag ut och rusade iväg till bussen för att hinna med så mycket jag bara kunde.
Och tror det eller ej, men jag hann med allt! Det fanns även tid för dammsugning och städ av toaletten. Plus att jag hann tända upp massor av värmeljus mm i hela lägenheten. och allt detta på ungefär en och halv timme. Snacka om att vara effektiv. Dock fick mamma och pappa stå för uppfyllningen av kylskåpet:) men sånt får dom allt räkna med när dom bara kommer och hälsar på sådär.

När dom väl hade kommit hit käkade vi entrecote och pommes och massa goda såser och melonsallad och självklart lite vin till detta.:) Smarrigt värre! Vilken fredagkväll det blev.

Efter detta blev det familjemys i soffan.

Kommersén!






Igår var det äntligen dags att sälja av massa kläder som bara ligger och skräpar i gaderoben. Så jag och Helena och Pia bokade två bort på Kommersén vid Masthuggstorget och gav gärnet. Och det gick undan, rena rama rusningen till våra bord. Fynd-Fynd-Fynd!
Och pengar rullade in ordentligt. Helt klart värt det! Och inte heller sista gången vi åker dit och regerar:)
Kanonkul!

Väl hemma vid fyra tiden gjorde jag lite käk och deckade sedan i soffan och vaknade till vid åtta kvällen. Var så sjukt trött. Så det behövdes.

Nu är det måndag morgon igen och snart dags att gå till jobbet:)

Inflyttningsfest!



Kvällens höjdpunkt var nog att jag fick rabatt(hedersgästrabatt) av den snygge i baren) Gillart stort!



I lördag var jag och en kompis på inflyttningsfest hos Rikard och Karin i Johanneberg!
Jättemysigt och fick en kanongod välkomstdrink:)

Sedan var vi på Beebar och sedan en supersnabbis på Gretas. Kul men kortvarigt.

Hoppas på en roligare helg nästa lördag då ska dom två som nu vart så duktiga och vart nyktra i en månad äntligen bli människor igen:) YEEEEEEY!

RSS 2.0