Lördag!





Nu sitter jag här hemma i soffan och väntar på att filippa ska sluta jobba så vi kan göra lite mat och börja förfesta hemma hos mig, de kan ev bli en liten budget utgång ikväll, vem vet?! :)

Hade vart kul iaf!

Men vart är solen???
Min första semester dag och solen är som bortblåst!
Hade iaf lite sol imorse:)
Det ska dock bli ganska kasst väder nu i helgen, men sen nästa vecka ska de komma en ny värmebölja vilket jag ser framemot:)
Ska ju ner till Magiie hela nästa vecka och fira midsommar där och så i Varberg! Kommer bli grymt skoj! Längtar som bara den!

SEMESTER !!!!!!!!!!!!!!!!





Äntligen! Igår gick jag på semester eller ja, den börjar ju på måndga igentligen men jag hade min lediga helg så jag klagar inte:)

Åkte till Sisjön och hämtade Filippa på Willys där hon stod och såg viktig ut bakom kassan:)
Sedan gick vi och handlade mat till våran grillning vi skulle ha.

Dock blev denna grillning inte så lyckad, men rolig!
Flintasteken var lite för stor för grillen och grillen dog nästan direkt. Men vi satt ute nån timme ändå i solen och drack vin och tjötade skit.

Sedan blev det lite småkallt så vi gick in och gjorde färdigt maten men det smakade gammal bäver. Fy fan! Så vi fick äta oss mätta på bröd och potatissallad och godis. Och det funkade det också!

Sista veckan/23år gammal!





Japp denna veckan var min sista veckan innan det var min tur att bli utsläppt på grönbete några veckor framöver.

Men vilken vecka det har varit, fullt ös medvetslös måste jag säga. Våran rea började i onsdags och innan dess var det massor med förberedelser som skulle fixas mm. Men lite kul har det vart också:)

I tisdags fyllde ja år också, hela 23år. Grattis till mig:) Fick massor av trevliga sms/telefonsamtal/kort coh kramar hela dagen. Tackar för detta!

Hade med mig en ananaspaj till jobbet som blev mycket uppskattad! Är man kung i köket så är man:)

På kvällen åkte jag hem till Alexandra och Filippa kom dit också, så gjorde vi tacogratäng. Sedan överaskade Alexandra med kladdkaka som hennes bror hade bakat och en flaska skumpa och ett paket till mig:)
Sånt gillar ja:)
Mycket trevlig kväll var de:)


Studenten!






Förra fredagen tog min bror Fredrik och min kusin Johan studenten:)

Det blev verkligen en lyckad morgon/dag/kväll för dom små liven som nu ska ut i vuxenlivet. Lycka till säger ja:)

men dagen var som sagt kanonkul, dock lite stressig och jag var ganska trötter under dagen då jag hade jobbat som tok hela veckan. Maten var kanongod:) Och de var skoj och träffa hela släckten igen. Inte så ofta det händer nu för tiden tyvärr.

Men stort grattis till er iaf:)

Saltholmen!





När jag väl vaknade dagen efter fick ja lite panik, ja hade drygt en timme på mig att förbereda och göra mig iordning för en heldag på saltholem för solning och grillning med grabbarna grus (Patrik/Robin), Men jag lyckades nästan. Dock är det en ganska seg väg med vagnen innan man kommer fram. Och bakis var jag usch usch! Men de helt okej!

Det blåste en hel del men vi gav oss inte för de. Solen sken ju:)

Så vi var där vid tolvtiden tror och åkte hem vid fem tiden. Röda som tomater allihop. Men trevligt var de:)

Dock blev kvällen sisådär, fick feberfrossa och det kändes som min hud brann, alla som bränt sig vet hur det känns:P

Kvällen slutade iaf med att somnade i soffan framför tvn och hela lägenheten var upplyst. Och detta märker jag nu när ja vaknade.

Och idag blir det en Storstädar dag!

Grillparty!





På kvällen i fredags hade jag och Alexandra planerat in en alkoholfri grillning hemma hos mig. Men icke blev det så, vi hade båda två vart på systemet innan och tänkt överaska varann när vi väl sågs. haha, ganska kul!

Vi gick till Coop och handlade allt vi behövde och begav oss sedan hem till mig där vi började förbereda allt. Även lille Patrik skulle hänga på. Sedan när grillen var klar och första glaset med vin var upphållt började kvällen. Och den var riktigt nice måste jag säga. Kanonmysigt!

När solen hade gått ner för dagen fick jag som den bästa vän jag är hoppa in i lägenheten och hämta filtar och koftor till min gäster då dom började klaga på att de blev kallt. Vilka mesar, men men, gillar dom ändå:)

Och efter tio gick vi faktiskt in och fortsatte kvällen inne. De blev en runda in till stan "Beebar" där vi tog en öl med lite annat härligt folk. Sedan var vi riktgit runda om fötterna och det var dags att bege sig hemmåt igen. Men men mycket lyckad kväll!

Fredag!





Idag var sista jobbdagen för denna veckan innan jag gick på ledig helg!
Så på lunchen kunde jag inte annat än att springa och köpa en sallad och sedan bege mig till kanelen och sitta där i solen och bara njuta av det underbara vädret. Så himla härligt! Helt klart min favoritplats under mina luncher denna sommaren. Funderar nästan på att sätta upp en lapp om att denna platsen är reservead för mig:)

Fredag imon!





Sista jobbdagen för denna veckan och det ser jag framemot. Älskar mitt jobb men behöver vara ledig och göra något annat. Är inne i en cirkel just nu, äta, jobba, äta, sova och så fortsätter det bara. Men de blir ju pengar av det som tur är. Men ibland frågar man sig om inte frihet/ledighet är mer värt än pengar? om man verkligen tänker efter?

Men som sagt, imon är min sista dag och efter jobbet ska Alexandra komma hit så ska vi inviga grillplatsen utanför mig men grillning och vin:) Vilket jag verkligen ser framemot:)

Ne nu är det nog lägg dags för mig.

Denna veckan!



Ja vad ska man säga?

Jag har jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat,jobbat, jobbat, jobbat.............och tränat!

Kul liv man har va?

Seriöst, pallar snart inte mer! Bor snart på jobbet. Men nu är det bara imorgon kvar! Sen går jag på min lediga helg!
Och sen är det bara två veckor kvar till min semester! Vilket jag ser framemot nått grymt!!!!!!!!!

Vilken Partyhelg!





Förra helgen blev en ritkigt blöt helg måste jag säga! Herregud var jag festade med mina underbara vänner.



Fredag



I fredags hade jag lite förfest hemma hos mig med Alexandra, Alfred och Patrik. Mycket trevlig förfest måste jag säga och vi spelade våghals och diggade musik. Kanonkul!

Efter det tog vi en taxi och släppte av Alexandra på vägen då hon int ekände för utgång, efter det rullade taxin vidare in till stan och upp till Avenyn där vi gick in på Parklane och festade och drack och skakade rumpa fram till halv sex tiden på morgonen. Kanonkväll!

Dock var morgonen efter inte lika kul, Fy fan! Kan inte berätta vad som hände för det är så pinsamt. Men blev väckt av en viss person ifrån jobbet. Resten får ni räkna ut själva!...Men en sak lärde jag mig, Aldrig utgång om man jobbar dagen efter!!!

Men på nått sätt ändå värt de!



Lördag



Efter en ganska tung dag på jobbet med självförvållad huvudvärk och trötthet kom jag äntligen hem och deckade i soffan fram till åtta tidne på kvällen. Då ringde min kära vän Magiie och ville att jag skulle möta upp henne på Viktoria och ta en öl och dra ut efter detta. Och jag säger aldrig nej till utgång som ni vet. Så tog en skön dusch och käkade lite och tog sedan bussen in till stan. Sen var man på det igen. Efter en öl på Viktoria drog vi till Gretas där vi mötte upp Party Patrik och började shoota som aldrig förr. Galet skoj!

Dock kände ingen av oss något av dessa då vi fortfarande var lite smått bakfulla. Men vi hade gaet skoj ändå och ägde dansgolvet. Även denna kväll slutade med det blev fyllekäk på donken och sedan följde jag med Magiie hem och sov hemma hos hennes mamma.

Afterwork @ Manana!





Förra torsdagen var det dags för att fira av en arbetskamrat som blivit butikschef på mitt gamla jobb nämligen MQ i Nordstan. Först var vi några som tog ett glas på Soho och gottade oss på uteserveringen i solen. Efter det mötte vi upp resten av gänget ifrån jobbet och tgo vagnen till Majorna och besökte den mycket välkända resturangen Manana där vi skulle gluffsa i oss massa tapasrätter. Och det var lika gott som det var sist jag var där. Kan verkligen rekomendera de!

RSS 2.0