Besök!





Åkte igår in till stan igen för att fixa det sista och då ringde min underbara vän Magiie och sa att hon satt på tåget till Göteborg då hennes syrra tar studenten idag!, Så vi gick och fikade på vanilj och sedan drag vi hem till mig och käkade pizza och drack vin på min balkong! Kanonmysigt!

Nu ligger hon där borta och sover, kanske dags att väcka henne?:P

Idag är det jobb igen och efter det ska vi fira av Fredrik som bytt butik och då ska vi gå till Manjana ch käkade tapas och pimpla vin:) Ska bli kul de! Tror vi är runt 16pers som ska dit:)


Stress men roligt!

T-shirt i oversize modell Blueprint 199kr

Farfars tröja i mjuk bomull Carlings 299kr T-shirt MQ 149kr

Igår var jag ledig, gick upp vid halv åtta ändå då dagen var full med saker som måste göras. Ringa en massa samtal och sedan in till stan och fixa presenter och kläder mm. Men en mysig dag var det iaf!

Dock blev det ingen storshopping för min del då tiden rann iväg men hittade tre nya plagg iaf.


Lever livet!



Kan verkligen inte få nog. har legat hela dagne och solat på fotbollsplanen bredvid mitt hus. Så skönt! Härliga sommarvindar som sveper förbi och svalkar sådär gött. Gräset luktar godare än alla andra år.

Nu har jag precis tagit en dusch och sitter på balkongen och bloggar och dricker ett glas vin och solen steker fortfarnade.

Nu blir det kvällsmat!

The summer in GBG is here!





Jag nu jäklar har verkligen sommar kommit till Göteborg och det med stormsteg!
Gräset är så där härligt grönt och det är mängder av blommor och buskar som står i blom just nu. Så himla fint!

Denna dagen tillbringade jag med Fillipa och vi var inne i stan och köpte pastasallad och satte oss vid operan vid hamnen och kolla på de stackarna som sprang Göteborgs varvet. (att folk orkar?!), men mysig stämmning i stan var det iaf. Och grymt varmt! Men jag klagar verkligen inte. Vi satt bara och njöt av de härliga vädret och solen som brände på våra kroppar. Går inte att beskriva hur mycket jag gillar det. Är helt klart ett "Big fan of the sun" haha.

På kvällen åkte vi hem till jimmie och johan där vi grillade och hade allmänt trevlig. När solen tillslut gick ner gick vi in och titta på "hundtricket". Sedan blev det hemgång.

Kanondag!

Lille lördag!





Äntligen hemma efter en jobb dag i värmen, och vart har det varit kan jag säga. Sol och runt 20-25grader varmt, har haft kunder som har kommit in i bara linne som fått den där härliga röda första solbrännan. Vem blev avis då? Jo jag!!!

Hoppar verkligen det blir sol till helgen! För då ska det solas kan jag säga:)

Efter jobbet idag gjorde jag ltie kycklingwook med nudlar och efter det blev det vin på balkongen och ringde Magiie och planerade in att midsommar ska firas nere i Varberg! Kommer bli kanonkul! Längtar som bara den redan nu.


Tillökning till hösten!


(Bilden är ifrån när jag hade kattungar själv sommar 2008)

Måste berätta redan nu!
Jag tog ett beslut i början av året att sälja mina udnerbara katter då jag kände att det inte funkade längre pga att det började klösa på väggarna och Bonzo kissade i sängen några gånger. Varför vet jag inte?!

Men har saknat dom som bara den sedan dag 1 då dom flyttade ifrån mig. dock vet jag att det har det jättebra nu och har ett stort fint hus som de bor i i utkanten av Göteborg.

Men nu känner jag att jag vil skaffa en ny, fast till hösten. Så till hösten kommer det förmodligen flytta in en ny liten lurvboll hem till mig. Ska bli så spännande och kul!

Och självklart kommer det bli en Helig birma hane, brunmaskad!:)

Så håll er uppdaterade:)

Måndag-Tisdag!



Dessa dagar har jag bara jobbat. Vädligt mycket jobb nu måste jag säga, men inte för att klaga. Kommer bli gött med fet plånbok till semestern:)
Igår var dagen kanske lite väl lång. 9:50-21:00, vi hade inventering på kvällen. Så det kändes verkligen i både fötterna och benen när man kom hem. Så unna mig ett glas rött framför tvn innan det var läggdags. Vilket jag gillade stort!

Bästa Söndagen på länge!





Började dagen med en skön sovmorgon. Sedan var det dags för lite lägenhets städ och fixande här hemma. Efter det fick jag ett ryck och ville se mig om i området. Och gick en långpromenad. Var nog ute i en och en halv timme och gick. Så himla skönt! Massa fina grönområden och fina nybyggda hus som jag snodde lite insperation ifrån!

Efter detta var det duschdags och sedan kom Filippa hit och vi gick och handlade mat till våran kasslergratäng och självklart lite godis och en film!
Kanonmysigt!
Men efter allt ätande fick vi ännu ett ryck och gick ut på ännu en promenad vid nio tiden. Så himla skönt!
Filippa plockade med sig lite blommor som vi hittade i rabatterna runt om i området där vi gick sm vi skulle ha till min balkong. Väl hemma igen gjorde vi varm chocklad och satte oss ute på balkongen och bara njöt av den varma kvällen.

Fredag!



I fredags var det åter en jobbdag och det rullade på som vanligt.
Efter jobbet var jag och solade på gymmet. Och efter det åkte jag hem och tog en snabb dusch och åkte sedan hem till Alexandra där hon hade gjort kanongod lasange som vi kalasade på. Efter det blev det movietime i soffan med hennes bror och hans polare. Och vi var inte sämre där utan käkade kladdkaka och vaniljvisp. Smarrigt!
Beach 2010! Släng dej i väggen:P

Det blev lite nostalgifilmval, då det blev robin hood! Så himla rolig!

Suraste dagen ever!



Fy fan vilken tråkig dag! Inget gick som ja ville idag, träningen på gymmet blev sådär lyckat av olika anledningar, vädret kan dra åt helvete.

Har inte gjort ett skit idag mer än ätit massa mat och legat i soffan och degat!

En hel ledig dag till spillo! Känns sisådär. Tur att man bara jobbar 4timmar imon så man kan ta tag i allt imon istället!

Kortfattat SKITSURDAG!!!

Broken Heels!


Hemma igen!





Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet som varit ganska lugn, vilket jag ogillar stort!
Jag vill ha fullt upp med högt tempo!!!

Men imon är jag ledig! Ska bli jätteskönt:)
Ska gå upp ganska tidigt och träna och sola lite hade jag tänkt. Efter det ska Alexandra komma och våldgästa mig och vi ska göra mat och umgås:)


Nu börjar snart desperete housewives och jag har minsann laddat upp chips, så jag blir extra taggad på gymmet imon:)

Dagens Dresscode!





haha är jag skelögd??

Helg-visit i Jkpg



I fredags tog jag tåget hem till Jönköping för att spendera min lediga helg där.

Det har varit jättemysigt och lugnt. Vart på stan och kollat på kläder till min brors student mm. Och ätit massa god mat och druckit  vin och bara haft det skönt. Gått en och annan runda med favorit hunden Chaplin också:)

Vädret har dock int evart det bästa, kallt och regnet. Usch usch! Men skönt har det varit iaf.

Nu har jag precis vaknat och dricker lite kaffe medans jag sitter här och skriver. Sedan blir det jobb fram till sex ikväll och sedan gymmet.

Torsdags mys!



Har precis kommit hem ifrån gymmet nu och väntar på att min pizza i ugnen ska bli klar!
Och för att lyxa till denna kväll köpte jag hem årets första jordgubbar och lite godis. Smarrigt värre!

Imon blir det åter jobb och efter det tar jag tåget till Jönköping där jag ska spendera hela helgen:)

Ett olivträd rikare!



Ja ni läste rätt haha, igår innan jobbet åkte jag och köpte ett olivträd till min fina balkong som numera bosatt sig där:)

Så till vintern väntar jag på egna oliver smarrigt:)

Jobb och inflyttningsfest!

På morogen när jag vaknade i lördags var jag inte alls så bakis som jag trodde jag skulle vara, vilket gjorde hela dagen:)

Började jobba vid halv tolv till fyra. Riktigt rolig dag på jobbet med roliga arbetskamrater och sköna kunder och bra drag hela dagen så tiden bara rusade iväg:)

Väl hemma började jag med lite käk till mig och Filippa som vi skulle käka när hon kom.
Det blev kyckling chillada, ssjukt gott:)

Sedan började vi göra oss iordning och första ölen åkte ner.

Vid halv nio tiden tog vi bussen en hållplats hem till underbara Alexandra (min underbara vän som hade festen)

Väl inne hade jag kanonkul , massa brudar ifrån min gymnasieklass var där också med deras killar plus lite annat folk. Skitkul verkligen:) Alla var på kanonbra humör och det var så kul att få träffa alla igen och uppdatera sig med var och en vad dom gör nu och vad som hänt sen sist:) Saknar dom!!!

Sedan har vi ju underbara Alexandra! Vilken kvinna. helt underbar!

När vi alla hade blivit lite lagom runda om fötterna så tog vi bussen in till avenyn, vi var drygt 20pers ett riktigt gött gäng med andra ord. Och vi drog till EXET, självklart hade Alexnadra fixat så vi gick före den långa kön in och bara gled förbi:) Gillar den känslan lite:P

Har aldrig vart där inne innan, Men vilket drag! Kan väl saga att jag och alexandra ägde ganska mycket där inne bland alla blöjbrats haha. Och grattis shots fick vi också.
En helt fantastisk kväll med andra ord!

Även denna kväll glömde jag kameran hemma, men väntar på bilderna som de andra tog under förfesten mm:) Så de kommer inom kort!

Fredagens nöje!



Lite sen update men har inte haft tid att skriva här tyvärr, men nu så:)

Så i fredags efter jobbet blev det utgång ändå, vilket inte var så planerat men så blev de:)

Åkte hem till en kompis till patrik vid masthugget och förfestade, Alltid lika trevligt folk där:)
Efter tolvslaget tog vi två bilar ner avenyn då två på förfesten var nyktra. Skitgött och slippa ta buss/vagnen.

Sedan blev det en tripp till Park lane. Kanonkul kväll faktiskt! Musiken var grym på det stora dansgolvet:)

Så vid tre tiden åkte jag hem fr jag skulle upp och jobba dagen efter.

Trevlig kväll helt enkelt!
Dock dåligt med bilder men hade tydligen lyckats ta en bild inne på Park lane iaf, så den får duga!

RSS 2.0